Never miss great moments!

clip_image002

Varför använder kameran time lapse istället för DSLR eller tid Apps lapse på ringer jag?

No.1 anledning:

Den begränsade DSLR slutaren 1 min En bild i 10 dagar kommer att kosta dig 14.400 skott! Tänkt livet av DSLR 100.000 skott bara. dvs 8 gånger av 10 dagar time lapse fotografering då du är helt rostat! Det kan också vara bättre sätta ut så här:

Kommer du köra din Ferrari från LA till New York? 2.400 km eller 4.000 km. du kan, men du kommer inte.

Extra batterier och minneskort och intervallet. Batteriet är inget billigt! Den andra påminner är du förmodligen behöver för att vakna upp på mitten av natten för att byta batterier och SD-kort.

Om du inte var James Camerons dyk i Marianergraven då ingen tvekan din bör använda DSLR för din historiska djupaste time lapse video.

clip_image003

Reason2: Varför tid förfaller apps på smartphone?

Batteriets livslängd är en sak (normalt inte kommer att pågå under en halv dag). Den andra frågan är att du helt enkelt inte kan använda din telefon för att skjuta många timmars tid förfaller bara utan att flytta runt. Och hur är din facebook?

Big Dig-upplösning är bara en faktor, mindre en

En balans i upplösning, fotokvalitet och energisparfunktioner

Är upplösningen nyckeln differentiering i hela denna jämförelse? Inte exakt. En kamera megapixel räkna speglar helt enkelt antalet bildpunkter kan det ta av miljoner. Till exempel har en digital kamera som kan 3.1 megapixel en sensor som kan ta en bild på 2048 pixlar bred och 1536 pixlar hög, eftersom 2048 gånger 1536 = 3.145.728 pixlar. Om du tänker på detta för en sekund, kommer du snabbt se hur kontrollen megapixel myten har fått. En 3,1 megapixels digitalkamera skjuter fler bildpunkter än skarpt visas på en 60-tums, 1080p (1920 x 1080 = 2,1 megapixlar) high definition television som visar en Blu-ray-film. Men de flesta människor använder digitala kameror för att ta 4 x 6 tums utskrifter. Även en 0,3 megapixel digitalkamera gör underbart på det.

Hur Recolo 0.3 MP (640 × 480) göra? Ta en titt och du kan berätta svaret

Den Recolo 480p är helt enkelt ingen match ( http://www.youtube.com/watch?v=RzwxwqO80jE&feature=related ) till resten två speciellt i fotokvalitet.

Antal megapixel är inte en korrekt bild av en kamera kvalitet, end of story. Även den billigaste digitalkameran på marknaden kommer att ha tillräckligt med megapixlar för att möta behoven hos 99% av icke-professionella konsumenter. Kameran i din mobil har förmodligen tillräckligt megapixlar att bekvämt blåsa upp till en affisch-sized tryck. Om du inte behöver göra mer än så, köpa en digital kamera med minst antal megapixlar som möjligt … och av skäl som förklaras i vår Sensorer avsnitt, är det bäst att inte avvika över 8 eller 10 megapixlar.

Men Wingscape plantcam är 8MP, inte dominerar den medelväg “upplösning” den ultimata video tidsförloppet? Som tidigare nämnts, är det foto trohet lägre upp till 8MP om du inte väljer tillhörande sensorer. den dyrare kamera med lägre antal megapixel, är den större den medföljande sensorn kan vara. Det kan hittas när du fotograferar i mörker eller genom trohet av fotona.

Låt oss göra det enkelt, är upplösningen inte den enda lösningen, och det är svårt att berätta den verkliga storleken på sensorerna. hur man kan jämföra? Den fotokvalitet i mörker. Den Wingscapes time lapse verkar ha en högre upplösning än sin verkliga sensor storlek.

Strömhantering och svar

Den här är lätt genom att hänvisa till följande diagram.

Jämförelse av energiförbrukningen för Recolo vs Brinno time lapse kamera TLC200:

clip_image005

clip_image007

den Recolo toppström är nästan 373mA för 2.5V inspänning och behöver ungefär 3 sekunder för att fånga en bildruta.

clip_image009

Den Brinno TLC 200 toppström är nästan 44mA för 5V inspänning och bara 0,8 sekunder att fånga en bildruta.

5 sekunder tidsintervall testning för batteriets livslängd:

Recolo: Använd 2 AA-batterier, kan bara fånga 6.250 bildrutor under 5 sekunder tidsintervall.

TLC200: Använd 4 AA-batterier, kan det fånga 300.000 bildrutor under 5 sekunder tid

Den Brinno TLC 200 är den definitiva vinnaren i denna post. Den förbrukar mycket mindre ström (Wingscape vs Brinno: 10,030 mW-Sec vs 140MW-Sec) ca 70:1 ranson. Se nedan:

Wingscape Plantcam vs Brinno time lapse kamera TLC 200 vid makten

clip_image011

clip_image013

Den vänstra röda siffran är mA, är den rätta för 5,0 Volt

Total effekt som behövs för att fånga en bild:

Wingscapes Plantcam: 10,030 mW-Sec

Brinno TLC200: 140MW-Sec (70:1)

Fånga tid för en ram:

Plantcam: 15 sek.

TLC200: 0,8 ~ 1 sek. (15:01)

Resultat

Som sagt, en time lapse kamera bestäms av den totala summan i upplösning, fotokvalitet och energisparfunktioner. Vi kan enkelt konstatera att Brinno time lapse kamera TLC 200 framstår som en klar ledare i detta test.

clip_image002[6]

var man kan köpa i Sydafrika :
http://www.creativetools.se/hardvara/kameror/brinno-se/brinno-time-lapse-camera-tlc200-se

Om Brinno
Utöver detta företag Brinno Imaging har utvecklat särskild behandling Basic och kombinerat med unik design för att producera prisvärda , låg effekt enheter . Brinno är nu bland världens ledande bildbehandling och energisparande teknik , och är specialiserat på produktion av långsiktiga batteridrivna enheter autonoma fotografering . För mer information , här är deras hemsida : www.brinno.com

artikel
https://timelapsecamera.wordpress.com/2012/12/06/time-lapse-camera-reviewbrinno-vs-wingscapesunder-the-hood/ 

Tag : Kamera lapse fotografering , tid , kamera konstruktion Konstruktions Kamera , Brinno TLC200Pro HDR videokamera , cykel kamera , kamera Fahrrad , Cámara Ciclismo ; Дверной видеоглазок

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: