Never miss great moments!

Time Lapse (time-lapse) is populair geworden in de fotograaf, maar om tijd te schieten door te brengen en door de jaren heen, ik geloof dat er niemand willen zo veel tijd te besteden. Ik stel voor enkele tips in dit artikel, en introduceert een aantal tools om de sluiter te controleren, ik hoop dat iedereen weet meer bij het fotograferen Time lapse werkt!

Mythe: neem een ​​lange tijd voor een scène wordt saai je?

Ja, het saai, vooral de eerste aanraking in time lapse opname, het totaal anders in fotoshoot. het moet tijd besteden aan veel beelden met groothoek nemen in een scène. Dus, als je tijd is niet veel, wat doe je dan??

Tips voor tijdbesparende

1. Gebruik van de lens goed in dezelfde scène. het zal het vele standpunt te krijgen. bijvoorbeeld: de groothoek opnamen van de gehele macro lens, met lange shots van microscopische personages, subtiele veranderingen.

2 Goede voorbereiding.; plannen allereerst opnamehoek zonder westen tijd in nutteloze foto.

. 3 Gebruik goed materiaal, een goed statief; vermijden “onscherpte” en de noodzaak om opnieuw te schieten! Ik raad het gebruik van diafragmavoorkeuze, kan diafragmavoorkeuzestand dienovereenkomstig aangepast, wanneer het licht veranderd en “afbeelding wazig” kansen verminderen.

Meer camera’s, als u niet beschikt over tweede SLR kan ook de mobiele telefoon, digitale camera-kaart, geen pixel problemen zorgen. Zelfs met Full HD 1920 × 1080 resolutie output, het was niet meer dan twee miljoen pixels, de gemiddelde camera telefoon kan het werk doen.

tijdsinterval tussen elk frame fotoshoot, zal het een korte tijd kun je een klein micro-scènes, ongeveer 5-10 seconden schieten raden; macro scène (zoals het weer en dergelijke) is een lange tijd wordt ook niet genoemd, 30 seconden, 1 minuut een frame kan. Natuurlijk kan de feitelijke situatie beslissen, bijvoorbeeld, zijn er speciale scène kan ook wensen om meer dan een paar te schieten! Als de videokaart of de Vrienden van de camera gebruikt in de oude vorm nummers, moeten we rekening houden met de schrijfsnelheid.

Werken Delen – Hong Kong International Airport (tweede schieten time-lapse werkt)


Besteden twee dagen schieten, een totaal van 13 Gb, bijna 3.000 foto’s, met behulp van een Canon 5D mkII, Canon 400D, Sigma 12-24, Tokina 80-200, Tokina 28-70

Werkverdeling – Sam Shing Mun Typhoon Shelter (tweede schieten time-lapse werken)

Besteden drie uur om te schieten, een totaal van 5 Gb, bijna 1300 foto’s, met behulp van een Canon 5D mkII, Canon 400D, Tokina 80-200, Canon EF-S 18-55

Vier soorten kleine sluiter controle methode analyse

Shutter remote (Picture Transfer Online)

Onder voorbehoud van de infrarood ontvanger in omvang beperkt, en kan alleen effectief voor gebruik in de voorkant van de camera, door de volgende dringende noodzaak, worden uitgerust met batterij; Maar de prijs is goedkoop, makkelijk mee te nemen.

Sluiter van de fabriek (Picture Transfer Online)

Goedkoop, niet gemakkelijk beschadigd, de kleine oppervlakte, zijn er fysieke Terrier slot, continue burst, tijdsvertraging tussen de opnamen, maar kan het niet controleren. Onder voorbehoud van de kabellengte, kan de fotograaf niet te ver weg zijn.

Er is ook een getimede sluitertijd, sluitertijd apparaat, gebruikers kunnen de timing van de opname te controleren; maar groter volume, de prijs is duurder.

ioshutter Sluiter

Kan worden getimed, stem, schud de controle van de sluiter, volume klein, maar duur! Maar het is ook niet door overmatige consumptie beschouwd.

Met behulp van laptops en draagbare harde schijf

Neem computer met harde schijf zal profiteren, kunt u foto’s direct op te slaan op uw harde schijf en de naam, kunt u ook toegang tot vrije tijd tijdens de automatische opname.

als je Brinno camera, hoeft u alleen maar een camera mee en neem 60 sec in tijdsinterval instellen, en geniet reis!

Brinno tlc200 pro


De Brinno TLC200 PRO zal opnemen voor maanden aan de 4 AA batterijen, tijdens het opslaan van uw Time Lapse Video om de SD-kaart. Geen stitching duizenden frames samen in de nabewerking. Iedereen kan nu een aanmaken High Definition Time-lapse video’s, op elk moment, elke plaats.

Brinno tlc200 pro

Brinno Time Lapse Video Sample

Waar te koop

http://brinno.com/html/where.html

Tag: Zeitraffer Kamera, ronden de temps, Camera de bouw; Konstruktions Kamera; Brinno TLC200Pro Camera Video HDR; fiets camera; fahrrad kamera;Cámara Ciclismo; Дверной видеоглазок является электронным, Zeitraffer Kamera, Ronden de temps, camera de bouw; Konstruktions Kamera; Brinno TLC200Pro Camera Video HDR; Fiets camera, Fahrrad kamera, Cámara Ciclismo; Дверной видеоглазок является электронным; STAVEBNÍCH KAMER Zeitraffer-Kamera TLC200 | Mit der Zeitraffer-Kamera TLC200 erleben Sie auf einfache Weise sterven Faszination Zeitraffer. Fuhren Sie sterven Regie in Ihrem eigenen Zeitrafferfilm, egal ob Tier-und Pflanzenbeobachtung, Baustelle, Wetterbeobachtung, Überwachung, Sport, Spiel-und Trainingsauswertung und viele weitere Einsatzmöglichkeiten bis hin zum Stop Motion Trickfilm mit Figuren oder Fahrzeugen. Die Zeitraffer-Kamera nimmt Toesteleigenschap Bilder in einstellbaren Zeitintervallen auf und konvertiert diese Bilder zu einem hochauflösenden HD-Video-um. Somit können Sie Ihr Video ohne großen Aufwand sofort betrachten oder Freuenden vorführen. Mit dem schwenkbaren Objektiv ist eine flexibel und Optimale Aufnahme möglich. Das integrierte Farb-display ermöglicht ein perfektes ausrichten und kontrollieren der Aufnahmen. | Kamera erzeugt Toesteleigenschap HD-VideoZeitintervall von 1 s bis 24 uur einstellbarObjektiv 120 ° schwenkbar | Timelapsecamera |

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: