Never miss great moments!

 Uusimpien “Energiainfrastruktuuri Update” raportti Federal Energy Regulatory Commission Office of Energy Projects, uusiutuvien energialähteiden (eli biomassa, maalämpö, ​​aurinko, vesi, tuuli) oli 24,93 prosenttia kaikista uusista sähköllä tuotantokapasiteetin asennetaan kuuden ensimmäisen kuukauden aikana 2013 yhteensä 2144 MW. Tämä on enemmän kuin mitä tähän mennessä tänä vuonna kivihiilellä (1579 MW – 18.36 prosenttia), öljy (26 MW – 0,30 prosenttia), ja ydinvoima (0 MW – 0,00 prosenttia) yhdistettynä.

Kapasiteetin välinen erotus ja todellinen sähköntuotannosta voisi olla valtava.Yleensä mitä maksat ei ole sitä mitä saat varsinkin todellisessa maailmassa. Aurinko kapasiteetti on valtava (2144 MW), mutta todellinen sähköntuotanto on vain 3,4 prosenttia. Se on iso ero tässä (24,93% Kapasiteetti -> 3,4% Generation).


On olemassa monia muuttujia ja ehdot sinun pitäisi huolehtia. Jotkut heistä ovat tehtaan spec jossa voit tehdä mitään. Toiset kuitenkin voidaan dokumentoida, mitata ja tehdä parannuksia teidän oleskelutilat. Joitakin keskeisiä indikaattoreita ovat:

Oikean paneelit –The optimaalinen lämpötila paneelit vartalonmyötäinen kanssa elävä sää lämpötilan tilastoja.

Kestävyyttä paneelin tukirakenteen ja liitäntäkaapeli (muistakaa tämä 30yr takaisinmaksuaika, Paneelit ovat OK, mutta rakenne voi olla hyvin heikko, jos Installer on vähentää kustannuksia …)

Nyt ensimmäistä kertaa, näet Työskentely etenemistä paneelit joko asennusvaiheessa tai aurinko sukupolven aikana

Asennukset, Tämäkin voi olla valtava vaikutus kestävyyteen koko järjestelmän (sisäänrakennettu noudattaminen ja oikea asennus menettelyt)

 

Jälleen kerran, paikallinen aurinkopaneeli asentajat ovat ratkaisevia todellinen sähköntuotannossa. Rakentaminen kamera Brinno suositellaan myös näiden pitkän aikavälin tarkkailu ja tilastot

Brinno rakentaminen BCC100 kamera on ihanteellinen työkalu jatkuva seuranta ja valvonta rakentamisen. Kiinnittää kameran rakennus / Työmaa on näkymä rakennuksen ja saada time-lapse dokumentointi projektin.

Sijoittamista minne tahansa

Tärkeä askel kohti hankinta hyvä video on oikea kameran sijoittaminen. Kanssa vakiovarusteiden – seinäteline, kuminauha ja asuminen säänkestävä mitään ongelmaa.

Kamera toimii 4 AA-paristoa ja on akku säästävään teknologiaan, joka voi kestää jopa 78 päivää, joten ei ole tarvetta vetää virtajohto tai paristot vaihdetaan usein.

Kamerassa on laajakulmaobjektiivi, joka tarjoaa 140 asteen katselukulman ja korkean kirkkauden F1.2, jonka avulla voit tallentaa tiedot jopa pimeässä. Vain valita sopivin paikka liittää kamera siellä.

Helppo käyttää

Kameran toimintaa itsessään on hyvin yksinkertainen ja sen ympäristössä on monia vaihtoehtoja. Ensinnäkin on tärkeää asettaa pyyhkäisytaajuutta ja nopeutta toiston valmiin videon. Pyyhkäisytaajuutta voidaan asettaa välille 1 kuva sekunnissa 1 kehys päivässä. Videotoisto nopeusasennon voit valita useita kuvia haluat pelata yhdessä sekunnissa valmiin videon. Kamera tallentaa HD-kuvanlaatu heiltä yksin luo time-lapse video, joka voidaan toistaa välittömästi. Ei enää kuvankäsittely, että olet viettää muutaman tunnin. S Brinn time-lapse kamera heti valmiina aika-raukeavat video!

Kamera tarjoaa myös mahdollisuuden määrittää alun ja tallennuksen loppuun, eli kun aloittaa ja milloin lopettaa skannauksen. Videot tallennetaan SD-kortin tuki 32 Gt. Kun käytät Eye-Fi-SD-kortti, joka on siru sisäänrakennettu Wi-Fi, videon sopiva ohjelmisto helposti ladata useiden metrien päästä. Asettaa ja enemmän olet huolissasi.

Yleiskuvan BCC100

Kun olemme kamera liitetty ja määritetty, voit nauttia, että tuo aika-raukeavat asiakirjat. Yleensä riittävästi hankkeiden seuranta on hyvän projektinhallinnan.Video-asiakirjat avulla voit:

• Tarkkaile meneillään oleva työ paikan päällä

• Tarjoa parempaa ohjausta ja valvontaa

• Vertaa suunnitelma rakentamisen aikana todellisesta tilasta

• Reagoi nopeasti ja hyväksyttävä kaikki suuret päätökset vaikuttavat rakennuskustannukset ja aikataulu

• Varmista jatkuvuus ja parantaa koordinointia hankkeeseen

• Nopeuttaa loppuun rakentaminen

• Vähennä hankkeen kustannuksia

• Luo jatkuva video-dokumentaatioprojekti

• Onko perusta soveltamista vahingoista vakuutusyhtiöltä

• Muotoilu liiketoiminnan esittely

Tervetuloa käymään Photo & Film Expo Frontier:http://www.photofilmexpo.com/exhibitors

Frontier Electronics Osasto: 114

Aika: 30.10.-2.11.2014

Mistä ostaa

Polartools

http://www.polartools.fi/brinno.html

Verkkokauppa.com

http://www.verkkokauppa.com/fi/product/36998/dnqqq/Brinno-TLC200-Pro-intervallikamera#tab-product-description

Fotohovi Oy

http://www.digitarvike.fi/brinno_1

Tervetuloa mukaan Brinno Facebook

Brinno FaceBook https://www.facebook.com/brinno.nordic?ref_type=bookmark&nbsp

Mitä teemme Facebookissa!

Uusi firmware päivitys

Global Time lapse video ja sovellukset osake

Video Edition apua

FAQ

Artikla Review osake

New Model tiedot

New edistäminen suunnitelma

Tag: Türspion-Monitor mit DVR | Die Haus- oder Wohnungstür ist die wichtigste Sicherheitsschwelle. Der Türspion-Monitor wandelt ein schwer zu erkennendes Türspionbild Ein klares großes Monitorbild um. Um festhalten zu können, wer vor der Tür seistä, ist der Monitor mit einem Digitalrecorder ausgestattet. Die einfache Eintastenbedienung und die Vergrößerungsfunktion Sorgen des weiteren für mehr Sicherheit. | Einfache EintastenbedienungLC-Display mit großem BetrachtungswinkelAusgleich des Fischaugen-Effektes | 4016138713862, Bewegungskamera, Türkamera, Haustür Kamera, Türspion Kamera; ovisilmä katsoja, ovisilmä kamera, Digitaler Türspion, Mirilla Digital, Deurcamera, Spioncino Digitale, Etuovi valvontakamera, työmaa kamera.Työmaalle kamera, Paristokäyttöinen valvontakamera, digitaalinen ovi katsoja, Metsästys kamera, Trail kamera, pelaaminen ulkona überwachungskamera, batteriebetrieben, ulkona batteriebetrieben, fotocamera di sicurezza alimentata Batteriebewakingscamera op Batterien, Deur beveiligings kamera, kamera bezpieczeństwa zasilana na Batterie, kamera bezpieczeństwa na Drzwi frontowe, автономная охранная камера (наблюдения) (на аккумуляторах), камера наблюдения для входной двери

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: