Never miss great moments!

josh1-300x110

Time-lapse video is onze specialiteit op Brinno en ‘Brilliant Innovation’ beschikbaar moeten zijn voor iedereen, dat is wat zijn streven ernaar om onze klanten te brengen!Betaalbare tech, dat is makkelijk te gebruiken met de levensduur van de batterij die u mag verwachten van onze camera’s.

We hebben alle visuele geworden, het vastleggen van alle momenten van het leven, groot en klein. De populariteit van Instagram is een bewijs van dat feit met meer dan 300 miljoen gebruikers per dag.

Bij Brinno hebben we ontwikkeld (en verder te ontwikkelen en te verbeteren) time-lapse-camera’s voor uw dagelijkse behoeften. Of u nu in Bouw / of u wilt uw reis avonturen te vangen, hebben we een camera voor u!

Bouwers rekenen op de BCC200 Bundle

bcc-holder-1-300x176

Bouwers en anderen in de bouw weet dat het duurt meer dan kwaliteit gebouw aan de hedendaagse klant tevreden te stellen. Visueel bewijs van de aan de gang zijnde progressie is een noodzakelijk onderdeel van het bedrijfsleven voor de consument van vandaag.Brinno maakt dit proces eenvoudig met de BCC200 (bundel) Construction Camera is vandaag de oplossing voor de moderne professional. Belangrijk kenmerk? De levensduur van de batterij tot 80 dagen op een set van AA-batterijen. Betaalbaarheid is ook de sleutel.In staat zijn om klanten gemoedsrust, onbetaalbaar!

 

Reizen in stijl! De TLC120 is gearriveerd!

tlc120-b-300x97

De nieuwste ‘Brilliant Innovation’ uit Taiwan te komen is de TLC120 time-lapse actie camera! We zijn er trots op bieden nu een camera voor degenen die regelmatig reizen.

Neem deze kleine camera op de weg en maken het een dash-cam of zet het op een zonsopgang of leuk evenement vast te leggen, terwijl u nieuwe plaatsen te ervaren.

We hoorden van u (onze klanten) en creëerde een camera die je kunt opladen! Niet alleen tevreden met dat de heffing geldt voor maximaal 20 dagen! Ongehoord in een actie camera.

Je bestuurt deze camera met uw Smart Phone + is wifi ingeschakeld!

Hier is een voorbeeld van de beelden dat u kunt maken! (Via Michael Lohr fotografie)

 

Onzeker over welke time-lapse-camera die u zou moeten hebben? Ga naar onze website, kijk naar de vergelijkingen of vragen

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: