Never miss great moments!

14670853_710327909118546_2394247722868558464_nHet is die tijd van het jaar weer en u vraagt zich misschien af wat die speciale man te kopen in je leven.

Als hij is handig rond het huis of als hij een groot bouwproject in de werken, kan de Brinno BCC200 bouw bundel precies de gift u naar op zoek zijn.

Brinno Camera’s zijn erg populair om verschillende redenen.

Batterijduur

Er is geen camera die momenteel op de markt die het mogelijk maakt om een lange termijn project te filmen op een set batterijen. Zeggen (bijvoorbeeld) u het bouwen van een schuur, in de periode van een week, kunt u de camera timer instellen en een set batterijen zal een week duren.

Nu, zeggen dat je een vier maanden durend project, dat dezelfde set batterijen die u de gehele duur zal duren.

Gemak

We maken gebruik van de uitdrukking “Instellen en vergeten.” Dit is een speciale time-lapse camera met een eenvoudig menu.

U bepaalt zelf hoeveel frames per seconde (FPS) vast te leggen op het moment dat u kiest met behulp van de timer, zelfs de tijd stempel te verwijderen als dat is wat je kiest.

In de doos is uw HDR time-lapse camera, de weerbestendige behuizing, industriële kwaliteit luchtvaart aluminium stalen klem, 2 bungeekoorden, AA-batterijen zelfs een 8GB SD-kaart.

Alles wat je nodig hebt om meteen van start!

Dus waar wacht je op?

De Brinno BCC200 constructie camera bundel is wereldwijd beschikbaar en om de best mogelijke producten en service zorgen dat we met inbegrip van deze verbinding om alle van onze erkende distributeurs wereldwijd.

Wij garanderen tevredenheid. U zult versteld staan van de levensduur van de batterij (iedereen is altijd.) De meeste van alles wat je hebt de Brinno team hier voor jou.

Vragen zullen door onze toegewijde medewerkers worden beantwoord via sociale media of voor technische ondersteuning kunt u ons bereiken via ons online contactformulier.

De enige beslissing overgelaten aan te maken is wie u deze time-lapse-camera te kopen voor.

Fijne vakantie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: