Never miss great moments!

Brinno is de leider is time-lapse-technologie. Nu introduceren we de Brinno BCC200 bouw camera Bundel voor degenen die willen om hun spel!

intro-2-1024x575

De Brinno BCC200 is de high-end constructie camera bundel met 80 dagen levensduur van de batterij, wordt aangedreven door een HDR-sensor en speciale nacht-modus perfect gebruik voor het documenteren van bouwprojecten, het analyseren van veranderingen in het milieu, en een verbazingwekkende verscheidenheid aan andere lange-termijn outdoor fotografische taken. De BCC200 levert uitzonderlijke time-lapse video’s, zelfs onder de meest uitdagende backlights en / of donkere omstandigheden. De nieuwe industriële kwaliteit luchtvaart aluminium klemmen’s laadvermogen verhoogt het gemak voor de gebruiker. De camera bundel varieert in verschillende delen van de wereld (in de Verenigde Staten bijvoorbeeld een klem gebruikt volledig gebaseerd op behoeften van de klant.)

Motto Films is een vroege gebruiker van Brinno Bouw Camera’s en heeft een aantal van de meest innovatieve gecreëerd in de industrie. Voor een verscheidenheid van voorbeelden bezoek hun Vimeo pagina.

Waarom zou het gebruik van een Brinno BCC200 constructie camera voor jobsite projecten belangrijk?
Brinno is een erkend leider in Time-Lapse Camera’s geweest. Met de industriële-grade professionele bouw camera, de BCC200 is een weerbestendige camera bundel die snelle en eenvoudige installatie biedt, zonder omslachtige bedrading of macht eisen. Het illustreert het hele project, het maakt niet uit hoeveel dagen, maanden of jaren duurt. In een paar minuten direct HDR time-lapse video, die een professionele project voor persoonlijk of commercieel gebruik presenteert.

bcc-holder-1-300x176

De BCC200 Bouw Camera is nu beschikbaar op deze retailers wereldwijd. Vergeet Brinno is de leider in time-lapse-technologie “Wij maken timelapse gemakkelijk.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: