Never miss great moments!

Mensen vragen altijd: “Wat zijn uw favoriet time-lapse video’s gemaakt met Brinno camera’s?” Als de Social Media Manager voor drie jaar, ik denk dat ik heb ze allemaal gezien (waarschijnlijk meerdere keren!) En ik heb wel een aantal favorieten. Dus dit is een compilatie van enkele van de meest populaire time-lapse-camera’s gemaakt met verschillende / meerdere Brinno camera’s.

De BCC100 Bouw Camera werkt op langdurige batterijen. 4 AA-batterijen kan duren tot 4 maanden. Je hoeft nooit zorgen te maken over het vinden van een stopcontact! Doet weg dat DSLR en pak de belangrijkste wat je kunt gebruiken om uw klanten progressie, de waarde en de kwaliteit van uw werk te laten zien. Hier zijn drie van de beste dat degenen jaar vertegenwoordigen lange commerciële projecten.

maakte JoshBanks een uitstekende time-lapse video in zijn woonplaats van Rochester, Minnesota Rochester Public Utilities. Dit was zijn eerste video en was een vijf maanden durend project. Zijn tweede poging was een McDonald’s restaurant te bouwen van begin tot eind.

De TLC200Pro HDR Time Lapse Video Camera voert time-lapse fotografie en direct zorgt voor HD-video’s van 1280 x 720 resolutie van de gemaakte foto’s. Geen naden of andere nabewerkingen nodig. Kies een tijdsinterval van 0,3 sec of kies een van de vele intervallen van 1 sec – 24 uur tot verandering in de tijd te zien, of je nu evenementen, projecten of de natuurlijke wereld opnemen. Er is ook een instelling voor het fotograferen van 3-5 foto’s in 1 sec. Video’s worden gecomprimeerd in kleinere bestanden voor het eenvoudig afspelen op smart devices.

Er zijn zo veel goede time-lapse momenten die zijn vastgelegd met deze camera’s!

Deze video is van het grootste aaneengesloten stichting mat giet in de geschiedenis van Philadelphia en werd vastgelegd op 10 juli 2016 door een team onder leiding van Tutor Perini. De timelapsing van het project was van de W / Element Hotel momenteel gepland om te openen in 2017.

Michael Lohr heeft een fenomenale gebruiker van de PRO geworden. Deze video van paarden in zijn huis staat Colorado is leuk en een perfecte time-lapse moment!

We hebben twee video’s van Abu Wei, die een of andere manier erin slaagt om de schoonheid van Taiwan en de opening van een Cactus Flower met gemak vast te leggen. Wie wist dat de time-lapse video een eenvoudige, goedkope manier om creatief met video te zijn zou zijn?

Er zijn zo vele anderen met inbegrip van dit onze meest populaire video (tot op heden). Ik zal het toevoegen van meer berichten als dit om alle prachtige creativiteit die ik zie met onze camera’s te laten zien.

De ART200 Rotating Camera Base maakt panlapse eenvoudig! Het kan gebruikt worden met onze camera’s, een GoPro, smartphone van 4/3 camera.

TimeLAX is twee broers geobsedeerd door time-lapse video, grenzen verleggen en gelaagdheid van de ir beeldmateriaal om prachtige video’s te maken. We zijn zo gelukkig dat ze vonden de ART200 en besloot om het te gebruiken in hun nieuwste video on Silicon stranden van Californië.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Tag Cloud

%d bloggers like this: